Cine-java - beste soundtrack: de met een academy award winnaars

Cine-java – beste soundtrack: de met een academy award winnaars

Over een week met dit jaar de academy awards voor, zoals films, muziek offerte, die kreeg het beeldje. Elke tien jaar, we gaan terug in de tijd.
In 2008 Dario maria nelli ‘ s muziek en we citeren, dat is de Wens en de verzoening met de titel film samengesteld. Het Verlangen en de verzoening (Verzoening) 2007 britse drama Joe Wright is regisseren. De Ian McEwan van de roman met dezelfde gebaseerde film met in de hoofdrollen James McAvoy en Keira Knightley. 80. Oscar-gala-7, die ook de beste film, een veranderd award:

Dario maria nelli werd beloond met de soundtracks voor

Dario maria nelli werd beloond met de soundtracks voorIn 1998, deze dag is ook uitermate populaire film de Titanic won een Oscar, en 11 en het was de beste soundtrack van James Horner schreef. Werkt elke keer als het best verkochte (big band) films, muziek album….. Het album vokalistája de noorse Sissel Kyrkjebø, respectievelijk. we horen Celine Dion uitgevoerd door de film theme song, My Heart will Go On. De hele wereld was een groot succes. Het volgende onderwerp zo schreef een criticus: “De zachte piano is geschreven voor “Rose”-t ondersteuning snaren, en de vocale gewoon kriebels in de gehoorgang we holte.

Horner eigenlijk overtroffen zichzelf, en we zijn net het geluk dat muziek als dit krijgt uit handen.” Nog geen tien jaar terug in de tijd. In 1988 werd een wereldberoemde een film van Bernardo Bertolucci in de epische film van De laatste keizer van china, kreeg de meeste academy awards, acht van hen. De film is de muziek van de drie genoemde, Cong Su, Ryuichi Sakamoto en David Byrne. De belangrijkste thema, laat het maar horen nu, dat is de auteur van Ryuichi Sakamoto.

In 1978 meest van het beeldje uitgereikt componist John Williams won 3. Oscar prijs. Een van de meest populaire vormen voor de Star wars voor. George Lucas ‘ goede vriend Steven Spielberg bedanken voor dat, het is John Williams. En terwijl Lucas is vaak ondraaglijk werk te wijten aan de methode regelmatig verlaten hem te maken creatief, betrokken, Williams volgde de weg tot de dag van vandaag, en samen zijn ze klaar met de Star Wars saga. Lucas, als je ooit gevraagd voor een interview in wat was voor hem altijd de meest plezierige van de zes gewone film voorbereiding, bijna zonder na te denken, zei hij:

“De muziek en het werken met Johnny.” Twee weken geleden, ik hoorde details van Elmer Bernstein, modern Millie film-musical uit. In 1968, is deze film won het gouden beeldje. Bernstein 14 mark, dat was het enige wat hij ontving. In 1958, een klassieke genre in de vaste component van de componist, Malcolm Arnold kreeg de Oscar, de Brug over de river Kwai, het recht van oorlog gemaakt. In 1957 gepresenteerd in een kleurrijke brits-amerikaanse oorlog film, die Pierre Boulle van hetzelfde van deze roman. De film is een van de meest bekende muziek, een lied werd een hit start, die in de film de soldaten van de chorus in fluiten ze geven, niet

Arnold ‘ s composities, dus nu is dat niet wat we citeren

Arnold ' s composities, dus nu is dat niet wat we citerenDe show van vandaag is onze laatste muziek op het punt 50 jaar geleden de Oscar awards – we hebben bijna onbekend in de schepping – Het dubbele leven van de film, die componist Nicolaas Rose, een directeur van Suiker George. Hier zijn de componist van de meest bekende uitspraken: “De eerste en meest belangrijke ding in de film business een serieuze componist voor het leren stopwatches te componeren.”

1. Dario maria nelli: Verlangen en verzoening – Het Huisje Op Het Strand (Jean-Yves Thibaud – piano, English chamber orchestra, cond.: Benjamin Wallfisch)
2. James Horner: Titanic – Rose (het koor en orkest cond.: de auteur)
3. Ryuichi Sakamoto: De laatste keizer van china – Thema (orchestra, cond.: Kijk Op Wright)
4. John Williams: Star wars – Thema (London Symphony orchestra, cond.: de auteur)
5. Elmer Bernstein: modern Millie – Finale (Julie Andrews liedjes, Universele Film Muziek en orchestra, cond.: George Roy Hill), 6. Malcolm Arnold: de Brug over de rivier Kwai Werk op de brug (orchestra, cond.: de auteur)
7. Rose Nicolaas: De double life – Thema (onbekende artiest)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *