Top 50 van meest populaire soundtracks

Top 50 van meest populaire soundtracks

Deze maand de top-lijst ons in veel opzichten onconventioneel. In tegenstelling tot eerdere, niet-films of tv-shows, ontbramen, een-een productie een belangrijk onderdeel van het opbouwen van de juni lasjtromot. De TOP 50 van meest populaire soundtracks van de verschillende melodieën zijn samengevat, wat zijn de bijbehorende productie met echt samen te komen. Een heleboel keer denk ik dat het aan onszelf voordat we een film zien, als je een overlevende van de melodie, maar,

de beroemde muziek van Hans Zimmer-Nu Zijn We Vrij

de beroemde muziek van Hans Zimmer-Nu Zijn We Vrijdie in veel gevallen het omgekeerde kan ook waar zijn. Het andere segment waarin de lijst is verschillende van de eerder gebruikte die, zoals de naam al doet vermoeden – niet tien producties om uit te kiezen, en, misschien wel het meest belangrijk, het is niet een volgorde die we stellen. Zelfs als subjectiviteit met betrekking tot de liedjes, of het nu een eenvoudig nummers of te scheiden van de film scoorde symfonie, het is onmogelijk de helft van de honderd stukken om te stoppen. Net zo goed, aangezien de verscheidenheid van de werken opgenomen in de compilatie genre van hun voorwaarden. Hetzelfde kan worden gevonden onder hen, vegen rock songs, zoals zachte ballads en instrumentale klassieke muziek. De 50 nummers week tien verdeling, een soort van een vak als wij zeggen en niet noodzakelijkerwijs de film of de muziek kwaliteit op basis van geselecteerde aspecten van belang was hoe dicht de verbinding tussen de twee media.

Hans Zimmer – Nu Zijn We Vrij Gladiator (Gladiator, 2000) Ten eerste, de soundtracks zijn ongekroonde koning van een van de meest beroemde kunstenaar kozen we voor. Hans Zimmer ‘ s naam wordt tegenwoordig bijna synoniem geworden met de films die hij schreef muziek voegt. Niet alleen in het aantal en de kwaliteit van de orde in een unieke vorm, en het bewijs van deze bijna ontelbare vergoeding en de benaming. Ridley Scott ‘ s legendarische, 4 Oscar cashes gemaakt voor Hans Zimmer Golden Globe-bal toegekend, waarvan de meest bekende song van Lisa Gerrard verstrekt griezelig mooie zang.

de muziek uit de film pulp fiction

de muziek uit de film pulp fictionKeuze (Keuze, 1996) Danny Boyle ‘s creatie is niet alleen de huidige dag-Brittannië’ s meest bekeken filmpjes van onder andere, maar Ewan Mcgregor ook gestart met de wereld reputatie. Echter, de Born Slippy de weinige soundtracks zijn dat alle tekst in zowel hun muziek significante inhoud die ze kunnen bieden aan zo ‘ n gevoelig thema film. Daarnaast uitstekend voor deze vorm van sociale kritiek in de richting van de Keuze-presentatie, waar het vlees voelt de drugsverslaving, criminaliteit en de menselijke persoonlijkheid van de vernietiging.

Chuck Berry – Je Kunt Nooit Vertellen Pulp Fiction (Pulp Fiction, 1994) Quentin Tarantino cult film, zei Chuck Berry nummer van moed, kan gesteld worden dat de film het verhaal van dance-scene van de smalle elite van het bedrijfsleven. De Jack Rabbit Slim ‘ s nachtclub georganiseerd dans competitie met John Travolta toonde aan dat niet alleen kuiltjes glimlach en handelen stijl naar het scherm, de dansvloer is ook zeer comfortabel. Uma Thurman is niet veel links beneden naast hem, en sommige bewegingen zijn nu de pop-cultuur elementen zijn geworden. Daarnaast dient te worden toegevoegd dat het Nooit Kunnen Vertellen, de stijl is de perfecte keuze voor de scène.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *